ablak akció

Akciós ajánlatunkat kérje telefonon vagy online!

AblakuNK Kft. Székesfehérvár
22 / 501-044 (H-P: 8-16 óráig)

AblakuNK Kft. Budapest
1 / 226-4263 (H-P: 8-16 óráig)

 árajánlatkérés   visszahívás kérés 
Beépítés

Beépítés

Új nyílászáró beépítése:

Az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók beépítése általában tokon keresztüli rögzítéssel történik. Az ablakok, ajtók rögzítése speciális esetekben rögzítő fülekkel történhet. A korszerű műanyag ablakok, erkélyajtók beépítésének feltétele a függőleges és vízszintes síkok precíz beállítása. Az ablakok, ajtók falnyílásba történő beállítását követően a falazat minőségétől függően az ablakokat, ajtókat tokon keresztül vagy rögzítő fülekkel csavarozzák a falnyílásba. A nyílászárók csavarral történő megrögzítését követően a tok és a falazat közötti hézag tömítése következik. Az úgynevezett szerelési hézagot purhabbal vagy különböző, erre a célra kifejlesztett dagadó szivacsokkal töltik ki. A hézagkitöltést követően az ablaktokra a szakemberek felszerelik az ablakszárnyat. A beépítés az ablakok finombeállításával végződik.

 

 

MÉRLEGELJEN! Az új műanyag ablakok, ajtók szerelését bízza szakemberekre! Cégünk felkészült, vizsgázott szakembergárdával rendelkezik. A szerelési költség általában a szerkezetek árának töredékébe kerül. Cégünk 5 év szavatosságot és 1 év garanciát vállal az általunk beépített ablakokra, mely garancia kiterjed az utólagos finombeállításra is. (A finombeállítást egy nyár-tél ciklusban a beépítést követően ismételten meg kell ejteni, a műanyag szerkezetek súlya és hőtágulása miatt.)


Ajtók és ablakok beépítésének menete részletesen:

Az új építésű családi ház nyílászáróinak beépítése az elkészült nyílások felmérésével kezdődik. A felmérés során a felmérő kollégák a helyszínen egyeztetik a megrendelővel az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók nyitásmódját, kialakítását. A megrendelővel közösen egyeztetik a nyílászárók falnyíláson belüli elhelyezkedését, az esetleges kiegészítők, redőnyök, párkányok, szúnyoghálók kialakítását. A felméréskor szükség van a szerkezetek mellett elhelyezett úgynevezett métervonalra. A métervonal nem más, mint egy az épületen körbefutó vízszintes vonal, melyet az épület kivitelezője tűz ki, és ez a vonal hivatott meghatározni a leendő burkolat magasságát. A vonal a burkolat tetejétől mért 1 méter magasságban helyezkedik el. Erre azért van szükség, mert az ajtók, ablakok elhelyezésekor általában a padlószint még nincs kész, és a szakembereknek ez a viszonyítási pont. A felmérést követően legyártásra kerülnek az ajtók és ablakok. A beépítő kollégák a Megrendelővel előre egyeztetett időpontban leszállítják a helyszínre a nyílászárókat. Az ajtókról és ablakokról leakasztják a szárnyakat, és a megfelelő falnyílás mellé hordják. Az ablak- és ajtótokokra a szakemberek elhelyezik a rögzítéshez szükséges furatokat, illetve ha a beépítési szituáció úgy kívánja, a rögzítő füleket. Az így előkészített tokokat a métervonalhoz igazítva megfelelő mélységben elhelyezik a falnyílásba. Ideiglenesen ékekkel rögzítik, és a segítségükkel beállítják a szerkezetet vízszintes és függőleges helyzetbe. A beállítást követően a kollégák a szerelőfuraton keresztül előfúrnak a falazatban a rögzítő csavaroknak. Az elkészült furatokba speciális csavarbehajtóval behajtják a tokrögzítő csavarokat. A megfelelő rögzítést követően az előre egyeztetett hézagkitöltő anyaggal kitöltik a szerelési hézagot. Ez az anyag általában purhab, de léteznek speciális dagadó szalagok és párazáró fóliák is, melyek tökéletesebb hő- és hangszigetelést tesznek lehetővé. A hézagkitöltést követően a szakemberek felakasztják az ajtó- és ablaktokokra a szárnyakat, felszerelik a kilincseket, a szükséges vasalat takaró elemeket, és elvégzik a szerkezetek finombeállítását.

Nyílászáró csere:

Nyílászáró csere: Meglévő ablak, ajtó cseréjekor a legfontosabb szempont az ablak, ajtó szakszerű, pontos felmérése. A felmérő kollégák sokéves tapasztalatuk és szakmai felkészültségük révén meg tudják állapítani, hogy az adott falnyílásba milyen méretű ablakot, ajtót kell gyártani. Az ablak, ajtó cseréjénél meg kell különböztetni a házgyári panel, illetve a falazott technológiával készült épületekben történő ablak-, ajtócserét. A legfőbb különbség az, hogy a házgyári panelben lévő nyílászárókat csakúgy, mint a mai korszerű ablakokat, ajtókat, utólagosan építették be, míg minden más esetben általában a falazat készítése közben helyezték el, falazták körbe. Ez azt eredményezi, hogy az utóbbi esetben nagy valószínűség szerint az ablak, ajtó cserét követően kőműves visszajavításra is szükség lesz. Természetesen cégünk nem csak az ablakok, ajtók bontását és beépítését vállalja. Szakembereink a cserét követő helyreállítási munkákat is el tudják végezni.

MÉRLEGELJEN! Az új műanyag ablak, ajtó szerelését bízza szakemberekre! Cégünk felkészült, vizsgázott szakembergárdával rendelkezik. A szerelési költség általában a szerkezetek árának töredékébe kerül. Cégünk 5 év szavatosságot és 1 év garanciát vállal az általunk beépített ablakokra,ajtókra, mely garancia kiterjed az utólagos finombeállításra is. (A finombeállítást egy nyár-tél ciklusban a beépítést követően ismételten meg kell ejteni, a műanyag szerkezetek súlya és hőtágulása miatt.)

 

Nyílászáró csere részletesen:

A meglévő ablak, ajtó cseréje a nyílások felmérésével kezdődik. A felmérés során a felmérő kollégák a helyszínen egyeztetik a Megrendelővel az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók nyitásmódját, kialakítását. A megrendelővel közösen egyeztetik az esetleges kiegészítők, redőnyök, párkányok, szúnyoghálók kialakítását. A felmérést követően legyártásra kerül a megrendelt ajtó és ablak. A beépítő kollégák a Megrendelővel előre egyeztetett időpontban leszállítják a helyszínre a nyílászárókat. Az ajtókról és ablakokról leakasztják a szárnyakat, és a megfelelő falnyílás mellé hordják. Az ablak- és ajtótokokra a szakemberek elhelyezik a rögzítéshez szükséges furatokat, illetve, ha a beépítési szituáció úgy kívánja, a rögzítő füleket. Gondosan körbevágják a meglévő ablaktok és a festett vagy tapétázott fal közötti részt, így elkerülhető a tok kimozdításakor a festett vagy tapétázott fal komolyabb sérülése. A meglévő ablakról leakasztják a kollégák az ablakszárnyakat, és a tokra merőlegesen több helyen egy speciális fűrésszel elvágják. Az így előkészített ablaktokot egy feszítővassal a saját síkjában mozgatva kibontják a szakemberek. Az üres nyílás kitakarítása után az új műanyag ablakok, ajtók tokját ideiglenesen ékekkel rögzítik, és a segítségükkel beállítják a szerkezetet vízszintes és függőleges helyzetbe. A beállítást követően a kollégák a szerelőfuraton keresztül előfúrnak a falazatban a rögzítő csavaroknak. Az elkészült furatokba speciális csavarbehajtóval behajtják a tokrögzítő csavarokat. A megfelelő rögzítést követően az előre egyeztetett hézagkitöltő anyaggal kitöltik a szerelési hézagot. Ez az anyag általában purhab, de léteznek speciális dagadó szalagok és párazáró fóliák is, melyek tökéletesebb hő- és hangszigetelést tesznek lehetővé. A hézagkitöltést követően a szakemberek felakasztják az ajtó- és ablaktokokra a szárnyakat, felszerelik a kilincseket, a szükséges vasalat takaró elemeket, és elvégzik a szerkezetek finombeállítását.

 

Párkányok beépítése:

Párkányok beépítése: Az ablakok beszerelését követően a szakemberek a nyílás szélességi méretéhez igazítják a külső és belső párkányok hosszát. A külső párkányok általában porszórt alumíniumból, míg a belső párkányok többkamrás karcálló műanyagból készülnek. A belső párkányok két végére elhelyezzük a végzáró elemeket, majd felragasztjuk a falkávába. Az ablakon lévő párkányfogadó elemhez illesztik a szakemberek, majd purhab ágyba ragasztják. A külső párkányokra szintén felszerelik a végzárókat, majd az ablak párkányfogadó eleméhez csavarokkal rögzítik. A kávához szintén purhabbal történik a külső párkány ragasztása.

TIPP: Az ablakok szerelése előtt a káva alsó részét célszerű vékonyan levakoltatni, így függőlegesen is légtömör lesz a falazat. Ez azért fontos, mert ha a külső- és belső párkány a lyukacsos téglafalazatra van felragasztva, úgy előfordulhat, hogy a külső és a belső tér között a levegő cirkulálni kezd. Ez a belső párkány alján páralecsapódáshoz, majd később penészesedéshez vezethet.

 

A műanyag ablak beépítése mindig kifizetődő!

műanyag ablakok beépítéseAblakcserét tervez irodájában? Szüksége lesz egy megbízható csapatra az ablakok beépítéséhez! Keressen minket bizalommal és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat műanyag ablak beépítéssel kapcsolatban!

A régi ablakokat újra cserélni sosem kidobott pénz, ezt érdemes számításba vennie! Habár nem olcsó művelet, hosszú távon mégis megtérülnek kiadásai. A műanyag ablakoknak számos előnye van, például olcsóbbak és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a fából készült társaik, de sokoldalúságban sem maradnak el mögöttük. A műanyag ablakoknak kiváló a hőszigetelő képessége, ezzel pedig az iroda kiadásait is lefaraghatja és pénzt takaríthat meg nem csak télen, de nyáron is! A minőségi nyílászárók a zavaró kinti zajok ellen is megbízható védelmet nyújtanak, ezzel segítve a nyugodtabb, eredményesebb napi munkát. Nem utolsó sorban pedig az új műanyag ablakok hozzájárulnak az igényes irodabelső kialakításához is!

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza profi szakemberekre a műanyag ablak beépítést!

Nyílászáró beépítés rugalmas, kedvező feltételekkel? Velünk lehetséges!

nyílászáró beépítésA nyári időszak tökéletes körülményeket teremt ahhoz, hogy a régi ablakok, ajtók lecserélésre kerüljenek, és helyettük új nyílászárók kerüljenek beépítésre. A kérdés már csak az, hogy melyik vállalkozás az, ami ügyfélközpontú szolgáltatást biztosít a nyílászáró beépítéshez? Szerencsére Önnek nem kell sokáig kutatnia, ugyanis velünk megtapasztalhatja a szolgáltatás pozitívumait!

A nyílászáró beépítést rendkívül rugalmas feltételekkel és viszonylag rövid határidővel vállaljuk annak érdekében, hogy minél több ügyfelünknek segíthessünk, főleg ebben az időszakban, hiszen vétek nem kihasználni a nyár adta lehetőségeket. A nyílászáró beépítési szolgáltatásunk az ügyfélközpontúságon kívül magas színvonalat is képvisel, ami egyrészt köszönhető szakemberink tapasztalatának, másrészt a pontosságra törekvésnek, ugyanis ezek elengedhetetlenek egy ablak, vagy ajtó beépítésekor, hiszen csakis így tölthetik be később a nyílászárók rendeltetésszerű szerepüket és mutathatják meg előnyeiket.

A nyílászáró beépítéshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 online árajánlatkérés   visszahívás kérése 
Megosztás

vissza