ablak akció

Akciós ajánlatunkat kérje telefonon vagy online!

AblakuNK Kft. Székesfehérvár
22 / 501-044 (H-P: 8-16 óráig)

AblakuNK Kft. Budapest
1 / 226-4263 (H-P: 8-16 óráig)

 árajánlatkérés   visszahívás kérés 

Ne hagyja ki ablakcsere akciónkat! Új ablakokat szeretne vásárolni?

Ne hagyja ki ablakcsere akciónkat!A régi nyílászárók felett már eljárt az idő? Érdemes megfontoltan választani, hiszen az ablakaival igazán hosszú távra tervez az ember. Ne menjen el szó nélkül ajánlatunk mellett, és ismerje meg aktuális ablakcsere akciónkat!

Ablakcsere akciónk keretében most az eredeti árakhoz képest sokkal kedvezőbben vásárolhat vadonatúj ablakokat; minőségi, Kömmerling műanyag ablakokra cserélheti a régi ablakait, aminek az előnyeit már az első használatkor élvezheti!

A Kömmerling műanyag ablakok a legmodernebb kivitelezésű nyílászárók közé tartoznak, ami a tulajdonosok korszerű igényeivel lépést tartva igyekszik megfelelni az elvárásoknak, ennek megfelelően kétrétegű, hőszigetelő üvegezés került a keretekbe. Minden részletében kiváló minőség, ami garantálja a hosszú távú megbízhatóságot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot, hogy mielőbb megkezdhessük a helyszíni felmérést és a beépítést! Ne hagyja ki ablakcsere akciónkat!

Nyílászárót vásárolna kedvező áron?

Nyílászárót vásárolna kedvező áron? Ismerje meg műanyag ablak akciónkat! Ismerje meg műanyag ablak akciónkat! Még a téli szezon kezdete előtt sok ingatlantulajdonos dönt amellett, hogy korszerűsítse otthonát annak érdekében, hogy kiadásaik csökkenhessenek a fogyasztást illetően. Ilyenkor gyakorta kerülnek lecserélésre a nyílászárók, hiszen állapotuk jelentős mértékben befolyásolja az ingatlan hőszigetelését, vagyis az elöregedett ablakok már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Ha Ön is ablakcsere előtt áll, és szeretné e téren a legjobb ajánlat keretein belül gazdagítani otthonát új nyílászárókkal, fedezze fel műanyag ablak akciónkat!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy egy ingatlan korszerűsítés milyen költségekkel jár, szeretnénk kedvezni vásárlóinknak műanyag ablak akciónkkal. Ennek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni a rosszul záródó, szigetelő nyílászárókkal, hanem akár még a fagyok előtt megvalósítható az ablakcsere.

Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, hiszen minden szempontból kedvező anyagi helyzetbe kerülhet! Az akciós műanyag ablakok ára a vártnál jóval hamarabb is megtérülhet! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

KÉRJE AKCIÓS AJÁNLATUNKAT!

Minden megrendelt nyílászáró kizárólag Önnek készül személyre szabva, egyedi ajánlatokkal várjuk meglévő és új ügyfeleinket! Akciós ajánlatunkat kérje online vagy telefonon!

 online árajánlatkérés   visszahívás kérése