ablak akció

Akciós ajánlatunkat kérje telefonon vagy online!

AblakuNK Kft. Székesfehérvár
22 / 501-044 (H-P: 8-16 óráig)

AblakuNK Kft. Budapest
1 / 226-4263 (H-P: 8-16 óráig)

 árajánlatkérés   visszahívás kérés 

Jó ha tudja ablakvásárlás előtt

Hasznos tippek műanyag ablak, bejárati ajtó vásárlása előtt

Kabáthoz a gombot!

Manapság az energia ára miatt mindenki a lehető legjobb hőszigetelő képességekkel rendelkező ajtókat, műanyag ablakokat szeretné megvásárolni. Azonban nem szabad megfeledkezni a beruházás megtérülési idejéről sem. Mielőtt műanyag ablak, erkélyajtó cserébe, vagy vásárlásba kezd, mérlegeljen. A nyílászárók hőszigetelő képessége több összetevőből áll.

Két fő összetevője a profilrendszer-, és az üveg hőszigetelő képessége. A két összetevő felületi átlagából számolható az ajtók, műanyag ablakok hővezetési képessége. Amennyiben az üvegfelület a meghatározó az Ön otthonában található ablaknál, erkélyajtónál, úgy a legköltséghatékonyabb megoldás az, ha háromrétegű fokozott hőszigetelő képességű üvegezést választ, egy ár-értékarányban kedvezőbb nyílászáró rendszerbe.

Szánjon rá időt!

Az internetes kereskedelem korában kézenfekvő megoldás lehet a netről történő műanyag ablak, erkélyajtó rendelés. Azonban, ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma beépítési szituáció sem. Cégünk szakemberei által díjtalanul felmért ablakok, ajtók méretpontosságáért mi vállaljuk a felelősséget, megkímélve önt az esetleges méretpontatlanságból adódó problémáktól.

Mindezeken túl kollégáink a környezetet figyelembe véve hasznos tanácsokkal látják el Önt a helyszínen. Zajos környék esetén hangszigetelési alternatívákat kínálnak, esetleg belátást gátló üvegezésre hívják fel a figyelmét. Tájékozódjon a világhálón és rendeljen műanyag ablakot, ajtót személyesen. Megéri!

Díjtalan felmérés!

Könnyen mondhatjuk ingyen nincs semmi! Ami igaz is, ám nem ebben az esetben. Az előzetes ajánlatkérést követő felmérés megejtése Megrendelőink és cégünk érdeke is. Megrendelőinknek praktikus, mert nem kell aggódniuk az ajtó, ablak mérethelyessége miatt.

Cégünknek pedig hasznos, mert így biztosak lehetünk abban, hogy munkatársaink a beépítés során tervezhetően korrekt módon határidőre tudják feladatukat teljesíteni. Ezért a felmérés díjtalan!

műanyag ablak, bejárati ajtó Önnek – ablakunk kft.

Miért válasszon minket?

nyílászárók

Egy épület alapvető elemei közé tartoznak a nyílászárók. A minőségi nyílászáró nem csupán az épület külleméhez, egységes arcához járul hozzá, de gondoskodik arról is, hogy az élet komfortos, kényelmes legyen. Az időjárás viszontagságaitól nem csak véd, de hozzájárul ahhoz is, hogy energiatakarékosabb legyen az épület működése. A színvonalas nyílászárók hosszú ideig képesek kamatoztatni a tulajdonságaikat és szolgálni tulajdonosaikat.

A nyílászárókhoz árnyékolók is kellenek. Külső vagy belső árnyékolók használatára szükség van, hiszen ezek biztosítják a zavartalan nyugalmat, hangszigetelnek, és a segítségükkel szabályozhatjuk azt, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni a szobákba.

A nyílászárókhoz kapcsolódóan ablakok, ajtók, de párkányok és garázsajtók is teljessé teszik egy épület nyílászáró és árnyékoló felszereltségét.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye szemügyre kínálatunkat! Kiváló minőségű, magas színvonalú árnyékolók, nyílászárók, párkányok, garázskapuk szerepelnek termékpalettánkon. Ismerje meg kínálatunkat!

Érvek a műanyag ablakok mellett

műanyag ablakok

A vásárlói igények miatt egyre több típusú ablak kerül a piacra, amelyek közül töretlen népszerűségnek örvendenek a műanyag ablakok, számos előnyüknek köszönhetően!

Ha otthonát az energiatakarékosság jegyében szeretné kialakítani, mindenképp a műanyag ablakok betelepítésével kezdje az átalakítási munkálatokat, ugyanis az ilyen típusú nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal jelentős mértékben csökkenthető a fogyasztás!

A műanyag ablakok megvásárlásával hosszú távra tervezhet, a nyílászárókra a rendkívül hosszú élettartam jellemző.

A műanyag ablakokkal elfelejtheti a hosszas, komplikált karbantartási feladatokat, hiszen rendkívül egyszerű megőrizni minőségi állapotukat, ráadásul a tisztításuk sem igényel különleges módszereket, elég egy rongyot bevizezni, majd azzal áttörölni a nyílászárókat.

A műanyag ablakok beépítésével csakis előnyökre tehet szert! Vásároljon kínálatunkból minőségi, strapabíró műanyag ablakot, garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

A műanyag nyílászáró, mint befektetés!

műanyag nyílászárók

A műanyag elterjedt és sokoldalú alapanyag, sokféle területen hasznosítják, ennek megfelelően készülhet belőle mindenféle alkatrész, uzsonnás doboz, orvosi műszer vagy nyílászáró is! A műanyag nyílászárók méltán népszerűek, és ez nem is olyan meglepő, ha valaki tisztában van azzal, hogy miért előnyös ilyen ablakokat és ajtókat használni!

Amikor elhatározzuk, hogy vásárolunk valamit, a legtöbben ugyanazokat az elvárásokat állítjuk fel egy termékkel kapcsolatban. Az ár-érték arány nagyon fontos szempont, ezért ez legyen kedvező, így válik egy termék vonzóvá. Ugyanakkor a minőség is fontos, de azt szeretnénk, hogy ésszerű összeget kelljen fizetnünk érte.

A minőségi műanyag nyílászárók teljes mértékben megfelelnek ezeknek az elvárásoknak! Mitől minőségi a műanyag nyílászáró? Időtálló, változatos színekben és mintákban kapható, kiválóan szigetel, a használatával pedig költséghatékonyan tarthatunk fenn egy háztartást.

Ha jól választunk műanyag nyílászárót, és a beszereléshez is megbízható szakemberek színvonalas munkáját vesszük igénybe, később nem csak megtérül a kifizetett összeg, de még spórolhatunk is! Bátran rendeljen tőlünk, és mi díjtalan felméréssel állunk rendelkezésére a tökéletes végeredmény érdekében!

Miért érdemes minőségi nyílászárót választani?

minőségi nyílászárókNapjainkban kiemelt szerepet kap az energiafogyasztás mérséklése, aminek egy fontos összetevője otthonunk megfelelő szigetelése. A meleg legnagyobb része a nyílászárókon keresztül távozik, ezért a régi, elöregedett ablakokat megéri újakra cserélni. Azonban ebben az esetben nagyon fontos, hogy kizárólag minőségi nyílászárókat válasszunk!

Sajnos a piacon sok a silány minőségű termék, amelyek lehet, hogy olcsóbbak, de csak annyit érnek, „mintha a vizet gereblyéznénk”. Ha a nyílászáró rossz minőségű, nem fogjuk igazán észrevenni se a hő-, se a hangszigetelő hatását. Az ilyen termékek másik hátulütője a gyakori meghibásodás, sérülés, amely nem csak bosszantó, hanem időt és pénzt kell áldozni a javíttatására.

Ha minőségi nyílászárót választunk, az visszahozza az árát: télen kevesebbet kell fűtenünk, nyáron pedig hűtenünk, arról nem beszélve, hogy sokkal csöndesebb lesz a lakás is.

Forduljon hozzánk, ha szeretné minőségi nyílászárók előnyeit élvezni! Ismerje meg termékeinket, és keressen fel minket bátran kérdéseivel!

Döntsön Ön is a kedvező árú műanyag nyílászárók mellett!

műanyag nyílászárók Manapság töretlen népszerűségnek örvendenek a műanyag nyílászárók, ugyanis jelentős mértékben hozzájárulnak egy háztartás energiatakarékosságához, emellett igen egyszerű karbantartani őket. Mivel a műanyag nyílászárók számos előnnyel bírnak, azt gondolhatja, hogy megvásárlásukért mélyen a pénztárcába kell nyúlni, azonban, ha minket választ, erre még csak gondolnia sem kell!

Műanyag nyílászáróinkat rendkívül kedvező árakon szerezheti be, ugyanis célunk, hogy a minőségi nyílászárókat mindenki számára elérhetővé tegyük! Vállalkozásunk nemcsak többféle műanyag nyílászárót biztosít megrendelőinek, hanem a helyszíni felmérést és a beépítést is vállaljuk, ennek köszönhetően nem kell több céget felkeresnie ahhoz, hogy Ön is élvezhesse otthonában a műanyag nyílászárók előnyeit!

Kezdje az újévet új nyílászárókkal! Kérjen árajánlatot online, majd szerezze be kínálatunkból a magas műszaki színvonalat képviselő termékeinket!

Műanyag ablak: jó választás, vagy kényszermegoldás?

Műanyag ablak: jó választás, vagy kényszermegoldás?Ha nyílászáróról van szó, mindenki szeretné a legjobbat, a legmegbízhatóbbat, a minőségit megvásárolni. Az ablakok minősége nem másodlagos dolog, de nem mindenki tud megfizetni egy színvonalas terméket, aminek még az ára is magas. Alumínium, fa, vagy műanyag legyen az ablak? Válassza azt, aminek az ára megfizethető, a tulajdonságai pedig meggyőzőek!

A műanyag ablakokat sokan csak kényszermegoldásnak vélik, amit csak akkor választanak, ha nincs más lehetőségük. Pedig a műanyag nyílászáró nem megbízhatatlan, sőt, ugyanolyan jó választás lehet, mint egy drága fa ablak, csak nem mindegy, melyik gyártó termékét építtetjük be.

A Veka műanyag ablakokról Ön is azon a véleményen lesz, hogy jó választás volt őket megvásárolni! Ezek a műanyag ablakok kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, modern kivitelezésű, strapabíró ablakok, akár háromrétegű üveggel és hármas gumitömítéssel. Használatuk nem csupán nagyobb komfortot csempész a lakásba, de a költségekből is lefarag.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerhesse a Veka műanyag ablakokat!

Mit tartalmaz az ablakcsere ára?

Mit tartalmaz az ablakcsere ára?Sokakban merülhet fel a fenti kérdés, hiszen számtalan esetben találkozhatnak mindenféle rejtett, az előzetesen megállapított összegen felül jelentkező költségekkel, ezért most szeretnénk tisztázni, hogy cégünknél mit is tartalmaz az ablakcsere ára.

Az ablakcsere összetett folyamat, hiszen bizonyos esetekben nem a szabvány ablakokat építették be a házba, hanem egyedi nyílászárókat. Éppen ezért a folyamat a helyszíni felméréssel kezdődik, amikor szakértő kollégánk leméri az ablakot, és megbeszéli a megrendelővel a lehetőségeket és az egyéni igények megvalósíthatóságát. Ezután készül el a megrendelés visszaigazolás, ami tartalmazza az egyedi nyílászáró legyártásának költségét is, majd miután elkészült, a helyszínre szállítjuk, és a régi ablak kiszerelése után be is építjük az újat. Cégünknél az ablakcsere ára tehát a teljes folyamatra vonatkozik, mindez rejtett költségek nélkül!

Ha az ablakcsere ára mellett fontos Önnek a minősége is, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az ablakcsere tavasszal ideális!

Az ablakcsere tavasszal ideális!Sokszor felteszik nekünk a kérdést, hogy van-e jelentősége az ablakcsere időpontjának?

Nézzük! Az ablakcsere alapvetően bármikor beiktatható, ám talán mégis a tavasz az ideális időszak. Ilyenkor ugyanis már nincs annyira hideg, nem hűl ki annyira a lakás. Ha télen cseréltetjük ki az ablakot, a hidegre érzékeny dolgokat, köztük a szobanövényeket érdemes másik, meleg helyiségbe vinni. Ez sokszor nehezen oldható meg, pláne, ha minden helyiségben cseréljük az ablakokat. Tavasszal nyugodt szívvel még meg is pucolhatjuk őket rögtön.

További előnye a tavaszi ablakcserének, hogy már a közeledő nyáron élvezhetjük új nyílászáróink előnyeit: már ebben az évben nem fog annyira felmelegedni a lakás, mint tavaly! Illetve, ha klímát használunk, kevesebbszer kell majd bekapcsolnunk, és már spóroltunk is az ablakcsere első hónapjaiban.

Szeretne új nyílászárókat? Válassza bátran a tavaszt az ablakcseréhez, és már élvezheti is az új ablakok nyújtotta előnyöket! Nyílászáróinkkal kapcsolatos bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!

Olcsó műanyag ablak – a megoldás, ha nem tud sokat költeni

Olcsó műanyag ablak – a megoldás, ha nem tud sokat költeni Mindenhonnan halljuk, hogy mennyire fontos a környezetvédelem, és hogy ennek érdekében kell mindenkinek cselekednie, környezettudatosan élni és minél kevesebb energiát felhasználni. Ez nem csak arra vonatkozik, hogy amit nem használunk, azt kapcsoljuk is ki, hanem arra is, hogy gondoskodjunk otthonunk megfelelő szigeteléséről, beleértve a nyílászárókat is. Ezt azonban sokan drága mulatságnak gondolják, amit nem engedhetnek meg maguknak. Ha Ön is így gondolja, most a legjobb helyen jár, hiszen olcsó műanyag ablakainkat mindenki számára elérhető áron kínáljuk.

Tudja, hogy rosszul szigetelnek az ablakok, de nincs lehetősége egyszerre sokat költeni? Válassza most olcsó műanyag ablakinkat, melyeknek az árát még hamarabb megspórolhatja, hiszen kevesebbet kell majd fűtenie, nyáron pedig hűtenie.

Szeretné lakását kedvező áron jól hőszigeteltté varázsolni? Válassza bátran olcsó műanyag ablakainkat, és biztosan nem fog csalódni! Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Mire kell figyelni a homlokzati nyílászáró beépítésekor?

Mire kell figyelni a homlokzati nyílászáró beépítésekor? Bizonyos esetekben, amikor egy homlokzati nyílászáró beépítésre kerül, fontos, hogy a kivitelezők jó pár tényezőre odafigyeljenek, ugyanis ellenkező esetben a munkálatok után komoly hibák is jelentkezhetnek, amik pedig hatással lehetnek a háztartás fogyasztására, illetve az ajtók és ablakok működésére.

A beépítés első lépése az elhelyezési sík megállapítása. Ez jelentős mértékben befolyásolja a hőszigetelést, ezért törekedni kell a precíz munkára. A homlokzati nyílászárók elhelyezési síkja a hőszigetelés mellett hatással van a beeső napsugárzásra is, vagyis befolyásolja az épület árnyékolási igényét, ezért mielőtt telepítésre kerülnek a nyílászárók, meg kell vizsgálni az ingatlan elhelyezkedését is.

Ha már minden elő van készítve a felújításhoz, vagy az építkezéshez, és már csak homlokzati nyílászárókra lenne szüksége, akkor szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!